Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Audi Q7 kontra Fiat 500

2008. 08. 09.

 

 

 

Az autógyártók egyik kedvenc témája a biztonság - bár az utóbbi időben mintha beelőzött volna a CO2 -, így aztán a vásárlók meg örvendezhetnek, hogy már olyan csodákra is képesek, mint az ötcsillagos utas és háromcsillagos gyermekvédelem egy olyan aprócska autóban, mint a Fiat 500.

Mindez szép és jó, de ne feledjük, hogy az NCAP egyenként töröget, a való világban gyakoribb, hogy két vagy akár több autó ütközik egymásnak. Ilyenkor pedig, a balesetet szenvedett autók méret- és tömegkülönbségeinek következtében elporladnak az értékes NCAP csillagok, csakúgy, mint a rövidebb gyufát húzó autó karosszériája. A téma örök, számtalanszor látthattuk már, mi történik, amikor egy kisebb és egy sokkal nagyobb autó találkozik, de azért érdemes újra és újra tudatosítani az autósokban, hogy egy jó törésteszt eredmény önmagában nem ér többet egy friss diplománál.
Az ADAC most egy Fiat 500-ast és egy Audi Q7-est eresztett egymásnak szemből, a végeredményt valószínűleg mindenki meg tudja tippelni, de azért érdemes megnézni, milyen pusztítást végez a terepjáró a Cinquecentón. Szóval, ha kisautónk van, ne a csillagjainkkal kérkedjünk, hanem jól gondoljuk meg, kivel ütközünk akár frontálisan, akár másképp...

 

Kémvideón a Toyota Avensis prototípusai

2008. 05. 23.

A Nürburgringen és környékén készült néhány felvétel a középkategóriás Toyota következő generációjának próbapéldányairól.

A mozgóképekből sajnos nem derül ki sokkal több az autókról, mint a korábbi kémfotókból, mivel a tesztpéldányokat továbbra is vaskos álcázás takarja. Ugyanakkor a felvételeken jól érzékelhető, hogy a következő Avensis hasonlóan csendes és gyors utazókocsinak ígérkezik, mint a jelenlegi változat.
A felvételek nagy részén csak a kerekek zaja hallatszik, a motoré nemigen, ami nem is csoda - a típus egyik erőssége eddig is a kiváló zajszigetelés volt. Ugyanakkor a futóművet hangolása nem tűnik túlzottan sportosnak -, hiszen a Toyota mérnökei valószínűleg inkább a kényelmet és a stabil, kiszámítható viselkedést tartották elsődlegesnek a beállítások meghatározásánál.

Az új Avensis bemutatásának időpontjáról még mindig nincsenek biztos információink, bár valószínű, hogy 2009 első feléig leleplezik a Toyota új európai csúcsmodelljét.

 

Videón a következő Opel Astra prototípusa

2008. 05. 28.

Mint szinte az összes mai személyautó próbapéldányait, a GM Europe új kompaktját is a Nürburgring aszfaltján hajtják szét a gyári pilóták nagy sebességű tesztelés címén.

A Nürburgring mentén pedig állandó vendégek a kémfotósok - még az is elképzelhető, hogy némelyiküknek a pályát övező fák lombkoronájában kialakított magaslesen van a bejelentett lakhelye -, így az Astra próbáiról is készültek filmek, különböző időjárási körülmények között. A felvételekben az a közös, hogy láthatóan mindegyiken forszírozott tempóban közlekednek a lemezfelnis, pepita mintázattal elmaszkírozott autóval, azt vizsgálva, hogy hogyan viselkedik az új típus elnyújtott, tempós kanyarokban a későbbi utcai modellekre szánt futómű-beállításokkal.

Az autó formájáról persze így sem tudunk meg sokkal többet, mint a korábbi kémfotókról, de az Astra láthatóan szép simán veszi a kanyarokat, látható problémák nélkül, és még a dülöngélése sem tűnik vészesnek. Mindez azért is érdekes, mert az I jelzésű Astra-generációnak műszaki szempontból sem lesz sok köze az elődeihez. Míg a jelenlegi, és az egyel korábbi generáció - a G és a H jelzésű - műszaki alapjai ugyanazok, addig a következő a General Motors Delta platformjára épül, amelyet eddig csak amerikai típusokban használtak. Vannak persze drága alkatrészek, amelyeket nem cserélnek le, ilyen például a motorválaszték és a hajtáselemek nagy része, de a futómű, a kormánymű, és a karosszéria szerkezete és fontosabb méretei alapjaikban változnak meg.

Az új Astra várhatóan 2009 elején mutatkozik be, szokás szerint a legnagyobb vetélytárs, a VW Golf új változatának leleplezéséhez időben igen közel, sőt, nagyjából ugyanekkorra várható a Renault Mégane következő generációja is, így a jövő év közepére kiújul az öldöklő küzdelem az alsó-középkategória legnépszerűbb típusai között.

 

 

Bemutatkozik az Audi A5 Cabriolet

2008. 12. 03.

Csaknem két év kellett hozzá, hogy az A5 kupé alapjaira elkészüljön a nyitható tetejű változat, viszont már a forgalmazás megkezdésétől számos kivitelt kínálnak majd, köztük a sportos S5 kabriót is.

Az Audi az A5 Cabriolet esetében is a hagyományos vászontető mellett döntött, elsősorban kis súlya és visszafogott helyigénye miatt. A számok igazolják is az elképzelés helyességét: az alaphelyzetben 380 literes csomagtérből kabrió üzemmódban is csak 60 liter vész el - egy összecsukható keménytető ennek a többszörösét foglalná el. Ráadásul a tervezők azokra is gondoltak, akik a nagyobb szélzaj miatt idegenkednek a vászontetőtől: készítettek egy hangszigetelt tetőváltozatot is, amellyel állítólag semmivel sem nagyobb a zaj nagy sebességnél, mint a kupéban, igaz, ez csak feláras extraként lesz elérhető. A tetőmozgatást természetesen villanymotorok végzik: az utastér kinyitása 15, a befedése pedig 17 másodpercet vesz igénybe, és akár menet közben is sor kerülhet rá, ha a sebesség nem haladja meg az 50 km/h-t.

A Cabriolet motorválasztéka nagyrészt megegyezik a kupééval. Az alapváltozatba 1,8 literes, 160 lóerős turbómotor kerül, de ezenkívül 180 vagy 211 lóerős kétliteres TFSI motorral, illetve 3,2 literes, 265 lóerős V6-ossal is készül majd a típus. Természetesen dízelváltozatok is lesznek, 2,7 literes, 190 lóerős vagy 3 literes, 240 lóerős hathengeressel. Az egyetlen igazi újdonság, hogy a nyitott S5-ösbe már az S4-esben megismert háromliteres, kompresszoros V6-os kerül, amelynek 333 lóerő a csúcsteljesítménye, maximális nyomatéka pedig 440 Nm. Ez a kivitel 5,6 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s sebességet, és csak az elektronikus korlátozás miatt nem lépheti át a 250 km/h-t, viszont átlagos fogyasztása az új motor miatt így is 10 liter alatt marad: a gyáriak szerint akár 9,6 liter benzinnel is beéri vegyes ciklusban, 100 kilométeren, szemben az S5 kupé V8-as motorjával, amely 12,4 litert fogyaszt ugyanilyen körülmények között.

A nyitott A5-öst január elején, a Detroit Motor Show-n láthatja a közönség először élőben, a gyártás pedig valamikor 2009 első felében indul, nagyjából egy időben a következő kabriószezon kezdetével.

 

 

 

Sportkocsit készít a VW

2008. 11. 11.

A német gyártó jövő januárban újabb sportkocsi-tanulmányt mutat be, amelyből néhány éven belül várhatóan a sorozatgyártmányt fejlesztenek.

Az új modellről egy interjú során beszélt a Volkswagen egyik munkatársa: elmondta, hogy a prototípust az idei Detroit Motor Show-n tervezik kiállítani, és ha minden jól megy, már 2011-ben elkészülhet a végleges, gyártásra kész változat is. Magáról az autóról egyelőre csak annyi derült ki, hogy az Audi R8 átdolgozott platformjára épül majd – megmarad a középmotoros elrendezés, és számos konkrét megoldást is átvesznek a szupersportkocsiból – de várhatóan sokat egyszerűsítenek a konstrukciót. A végleges autó árban és teljesítményben inkább a Porsche Boxster vetélytársa lehet, mint a drágább sportkocsiké.

http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/vw/plus/.gdata/gp_cnr.jpg

A Volkswagen a 914-es gyártásának 1976-os befejezése óta gyakorlatilag nem készített saját nevén vérbeli sportkocsit, annak ellenére, hogy csak az ezredforduló óta több ilyen tanulmányautót is lelepleztek. A 2003-as Concept R és a 2005-ös Eco Racer gyártását is elképzelhetőnek tartotta a cég vezetése, ám végül egyik sem kapott zöld utat. Egyelőre az sem vehető biztosra, hogy a bemutatás előtt álló modell nem jut ugyanerre a sorsra, különösen azután, hogy a Porsche – amely nyilván nem szeretne egyel több közvetlen vetélytársat magának – épp teljes hatalomátvételre készül a Volkswagen

 

 

 

VW CC Eco Performance háromféle teljesítménnyel

2008. 11. 08.

Az idei SEMA Show egyik érdekessége a Volkswagen Passat CC alapú sportos tanulmánya, amelybe változtatható teljesítményű motor került.

A CC Eco Performance különlegessége a kétliteres TFSI motorra felszerelt APR turbófeltöltő-rendszer. Ez lehetővé teszi, hogy a vezető kiválassza, aktuálisan hány lóerős legyen az autó. Háromféle beállítás használható. Eco üzemmódban 222 lóerő és 320 Nm mozgósítható a gázpedál tövig tiprásával, viszont ilyenkor visszafogott marad az autó fogyasztása. A Full Power üzemmód jelenti a másik végletet: ilyenkor jóval nagyobb töltőnyomást állít elő a feltöltőrnedszer, így a motor csúcsteljesítménye 311 lóerőre, a maximális nyomatéka 425 Nm-re nő, viszont a fogyasztás is érezhető növekedést mutat. Van egy köztes állása is a kapcsolónak, GT felirattal: ezt használva 252 lóerő és 364 Nm áll a sofőr rendelkezésére, és persze a fogyasztás is kompromisszum a két szélső érték között. A pontos menetteljesítmény- és fogyasztás-adatokat sajnos nem közölte a VW, de azt mondják, a tanulmány még iszákos üzemmódban is takarékosabban bánik a benzinnel, mint a Passat CC kétliteres, 200 lóerős szériaváltozata.

A tanulmány persze nem csak a motorja miatt érdekes: készítettek hozzá egy teljes tunigkészletet, amitől még brutálisabban néz ki, mint a szériamodell. Az új első lökhárító hatalmas beömlőnyílásaival különösen jól áll a CC-nek, mivel masszívabb jelenséggé teszi az autó eredetiben túl hosszúak tűnő orrát. Az autót az optikai kiegészítők mellett H&R gyártmányú ültetőrugókkal, 20 hüvelykes felnikkel és hatékonyabb, 14 hüvelykes tárcsákat tartalmazó Brembo fékrendszerrel szerelték fel.

Nem valószínű, hogy a CC Eco Performance ebben a formában valaha is kapható lesz, de remélhetjük, hogy egyes előremutató megoldásai később sorozatgyártmányú modellekben, vagy legalább a tuningcégek választékában felbukkannak a közeljövőben.

 

 

Jön a Volkswagen-alapú kompakt Porsche?

2008. 10. 11.

Korábban már többször pletykáltak arról, hogy a Porsche esetleg piacra dobna egy Boxster/Cayman alá pozícionált belépőmodellt, ám a dologból végül nem lett semmi. Most azonban minden eddiginél közelebb áll a zuffenhauseni márka ahhoz, hogy a terveket mégiscsak megvalósítsák, egy magas rangú Porsche vezető ugyanis azt nyilatkozta, hogy az új kompakt modell már a végső döntéshozatali fázisnál tart. A cég pénzügyi igazgatója, Holger Härter azt is elárulta, hogy komolyan gondolkodnak azon, hogy az új kompakt modellt a Volkswagennel karöltve fejlesszék, és erről a két gyártó csúcsvezetői még az idén megegyeznének.

Ez még csak egy elképzelés

Többet sajnos nem árult el Härter, de a találgatások máris megindultak: van akik szerint egy vérbeli hot hatchet dobna piacra a Porsche, mások egy kompakt SUV-ra szavaznak, ám a legvalószínűbb mégis az, hogy az 1969-től 1976-ig a Volkswagennel közösen gyártott, csaknem 120 000 példányban elkelt középmotoros 914-es modellt támasztanák fel a Porschénél. Egyrészt ennek a modellnek már vannak hagyományai, sokkal kevésbé lenne szentségtörő, mint egy újabb SUV, másrészt nem lenne szükség új motor kifejlesztésére, hiszen a boxer hathengeres az új, középmotoros roadsterbe is kiválóan passzolna. A kocsi mindemellett jelentősen olcsóbb és könnyebb lenne, mint a Boxster.

Ami a Volkswagen Golf alapú sportos ferdehátút illeti, itt már több kétely is felmerül, hiszen a Porsche egészen biztosan nem tenné rá az emblémáját egy elsőkerékhajtású autóra. Egy összkerekes, 300 lóerő körüli teljesítménnyel bíró szuper-GTI lehetséges piacra dobását azonban még nem vetették el. A kocsiról az elkövetkezendő hetekben valószínűleg megszületik a döntés.

 

 

 

Renault Z.E.: a guruló termosz

2008. 10. 04.

Partneréhez, a Nissanhoz hasonlóan a francia gyártó is bemutatta saját villanyautó-tanulmányát a Párizsi Autószalonon.

A Z.E., azaz Zero Emission jóval nagyobb, mint a Nissan Nuvu: a Kangoo Be Bop alapjaira épített szögletes jármű 3,95 méter hosszú, 1,856 méter széles, 1,748 méter magas, és még szögletes is, azaz nem tűnik igazán kis légellenállásúnak. Ezen a sarkok lekerekítésével és a külső tükröket helyettesítő kamerákkal igyekeztek segíteni a tervezők.

A Renault tanulmányán inkább azzal próbálták javítani a hatékonyságot, hogy az autó fűtését és hűtését próbálták energiatakarékosabbá tenni. A franciák azt mondják, mivel a klímaberendezés a legnagyobb fogyasztó, ezt inkább megpróbálnák kiváltani a karosszéria jobb hőszigetelésével: ezt a célt szolgálják a rémes, sárgászöld ablakok és a kétrétegű karosszériaelemek, amelyektől a Z.E. állítólag olyan jól tartja a hőt, mint egy termosz. A fűtő-szellőző rendszert a tetőre szerelt napcellákkal folyamatosan működtetik, így nincs rá szükség, hogy az autó belső terét induláskor hirtelen felfűtsék vagy lehűtsék. Ráadásul az utasok hőérzetének manipulálásával igyekeznek elérni, hogy ne legyen szükség a teljes utastér befűtésére: a Renault tervezői szerint 15 fokos belső levegő mellett sem fáznak a Z.E.-vel közlekedők a fűtött üléseknek, kormánykeréknek köszönhetően. Takarékoskodtak az energiával a műszerfalon is: csak a legszükségesebb információkat jeleníti meg az autó, a navigációs rendszert és számos más funkciót a típushoz mellékelt Samsung mobiltelefonon keresztül lehet elérni.

Magáról a villamos hajtásláncról csak annyit árultak el, hogy a furgonszerű, kétüléses városi járművet egy 95 lóerős és 226 Nm nyomatékú villanymotor mozgatja Li-ion akkumulátorokból nyert energiával, de sem az autó hatótávolságáról, sem az újratöltés lehetséges módjáról és időtartamáról nem közöltek információkat - valószínűleg nem véletlenül, ugyanis ezek azok a paraméterek, amelyek a mai villanyautók használhatóságát alapvetően korlátozzák.

A Renault azt tervezi, hogy 2011-re sorozatgyártású elektromos járművet dob piacra - még az is elképzelhető, hogy a Z.E. alapjait adó Kangoo Compact lesz a donorjármű - de a fejlesztőknek még számos problémán úrrá kell lenniük, mire az elektromos kisautóból valóság lesz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

jvixilkrmiwg

(vyuyfl, 2018.08.09 01:20)

[url=http://camadian-pharmacya.com]venta de viagra en usa[/url]
buy generic viagra online with mastercard http://canadian-pharmacya.com

купить косметику золотая тайна

(Raymondbat, 2018.08.09 00:47)

косметика нисе view москва маска для лица tonymoly egg pore купить косметику фирмы поллена женский красный кошелек nobel terreni in vendita a san gregorio di catania купить косметику травы болгарии купить ключницу Владыкино купить профессиональную косметику для собаки цена на итальянские сумки fendi туш для ресниц Арбатские Ворота площадь купить косметику «бинелла» корейская косметика holika holika официальный сайт купить косметику мертвого моря кошелек женский цены белита витекс косметика купить москва

Крем для кожи Зябликово [url=http://pechat-msc.ru/uf-shirokoformatnaya-pechat-yuzhniy-okrug-moskvi/9736-2017-05-16.php]печать визиток спб вас остров[/url] где в москве купить косметику эстилаудер оптом [url=http://pechat-msc.ru/tipografiya-severozapada-moskvi-plotternaya-pechat/9133-2017-04-21.php]печать визиток самара расценки[/url] стол в душ из камня Чертановская [url=http://pechat-msc.ru/pechat-vizitok-moskva-tekstilshi/1130-2016-04-02.php]широкоформатная печать в ташкенте 330[/url] купить барсетку Арбатский переулок [url=http://pechat-msc.ru/pechat-tipografiya-gazeti-polnotsvet-moskva/8154-2017-03-10.php]печать визиток метро беларусская[/url] рюкзак туристический trek planet colorado 65l [url=http://pechat-msc.ru/tipografiya-severozapada-moskvi-plotternaya-pechat/14703-2017-11-24.php]типография газета печать[/url]

где купить косметику кристина в вороне купить сумку Тропарево купить профессиональную косметику janssen organic сумки cromia официальный сайт каталог косметичка Бульвар адмирала Ушакова армани косметика город москва где купить купить косметику shot Крем для кожи Юго-Западная сумки итальянские из тисненой кожи купить кошелек женский в интернет харьков

тайланд горящие туры с симферополя [url=http://pechat-msc.ru/tipografiya-severozapada-moskvi-plotternaya-pechat/2120-2016-05-25.php]программа печать штрих-кодов визиток[/url] где в израиле купить косметику holy land [url=http://pechat-msc.ru/tipografiya-severozapada-moskvi-plotternaya-pechat/14701-2017-11-24.php]печать визиток лазерным принтером[/url] образование - гостиничный бизнес в городе самара [url=http://pechat-msc.ru/pechat-tipografiya-gazeti-polnotsvet-moskva/19475-2018-05-06.php]широкоформатная печатьать киржач[/url] где купить косметику orly в санкт-петербурге [url=http://pechat-msc.ru/uf-shirokoformatnaya-pechat-yuzhniy-okrug-moskvi/2174-2016-05-28.php]правило парето - широкоформатная печать екатеринбург[/url] где купить косметику giorgio armani [url=http://pechat-msc.ru/uf-shirokoformatnaya-pechat-yuzhniy-okrug-moskvi/239-2016-02-12.php]широкоформатная печать миасс[/url]

часы наручные электроника 82 наручные часы casio ef 547d 1a1 наручные часы для смартфонов андроид самые дорогие часы в мире наручные необычные наручные часы инк

Сиалис инструкция по применению

(KevinOmili, 2018.08.07 06:03)

У большинства мужчин Виагра ассоциируется с крепкой мужской силой и яркими впечатлениями через полового акта. Всетаки сей произведение довольно ценный, следовательно многие представители сильного пола ищут более дешевые аналоги Виагры, позволяющие сэкономить, но получить не менее действенный результат. Ныне на современном рынке представлен богатый спектр отечественных и зарубежных заменителей, имеющих схожее действие около доступной цене.
Сексуальное здоровье является важнейшей составляющей жизни мужчины, оказывающей прямое влияние для его эмоциональное и психологическое состояние. Даже небольшие проблемы с потенцией способны снизить мужскую самооценку, вызвать депрессию и испортить взаимоотношения с женщиной. Именно по этой причине произведение альтернативы Виагре входит в численность приоритетных направлений современной фармацевтической отрасли.
Условно все аналогичные средства позволительно поделить для две группы – синтетические и натурального происхождения. Первые считаются более эффективными, поскольку быстро воздействуют для устройство и не требуют регулярного применения. Вторые дают долгосрочные результаты, всетаки нуждаются в курсовом лечении и не улучшают потенцию около одноразовом применении.
Синтетические препараты создаются для базе селективных ингибиторов фосфодиэстеразы 5-го типа, которые позволяют усилить и увеличить продолжительность эрекции в книга случае, коль у мужчины присутствует сексуальное возбуждение. Они оказывают надобный действие будто в 80 % случаев, быть этом удобны в применении, хорошо переносятся организмом и дают стойкую эрекцию.
К наиболее обширной группе синтетических заменителей относятся так называемые дженерики, которые представляют собой копии Виагры и содержат в своем составе тот же влиятельный компонент – силденафил. Их предпочтение от оригинала заключается в производителе и стоимости, которая в большинстве случаев ниже, чем такса для Виагру. Высокой популярностью среди дженериков пользуются средства индийского производства:
Супер Камагра – выпускается в таблетках и применяется в основном чтобы того, для увеличить длительность полового акта. Кроме силденафила, усиливающего приток крови к половым органам, в нем содержится химическое вещество дапоксетин, препятствующее быстрому семяизвержению. Наилучший следствие от приема Супер Камагра достигается после 3 часа затем его попадания в устройство, а эффект заметен в течение нескольких часов от начала активного действия
Камагра Голд – изготавливается в обычных таблетках, шипучих растворимых таблетках и гелях, имеющих приятный стиль клубники, апельсина, банана и других фруктов. Выбирая, чем заменить Виагру, некоторые мужчины отдают достоинство именно этому препарату, так ровно он является точным аналогом оригинала. Быть одинаковой формуле Камагра Голд стоит дешевле, однако считается мощным лекарством в борьбе с эректильной дисфункцией. Он оказывает расслабляющее реакция для гладкомышечную ткань и усиливает приток крови к пенису, который позволяет повысить длительность и чекан полового акта. Лекарство в таблетках принимают примерно ради 1 час накануне секса, гели – после 40 минут.
Перейти [url=http://xn----7sbabjed0bczuo7a7l.xn--p1ai/%D1%81%D0%B8%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%81/]Сиалис инструкция по применению[/url]

rbqmaofzlqhj

(iobjcn, 2018.08.07 05:23)

viagra substitute http://canadian-pharmacie.com

knhruv

(rrjjex, 2018.08.02 15:06)

<a href=http://levitranew.com>where to buy levitra over the counter</a>
levitra 400 mg http://levitranew.com

Дети — это в целом наше с вами завтра и сегодняшнее

(DonaldBlums, 2018.07.24 17:33)

Детский интернет-сайт, сотворен только в интересах Вас самих и именно ваших ребят. Главной задачей проекта выделяется - отрезок времени препровождения с выгодою, радостно и услаждением. Верим смотреть детский онлайн-проект станет интересно и не обязательно молоденьким матерям, но и стреляным опекунам со стажем. Хотелось бы, с тем чтобы указанный детский интернет-сервис был бы вам прочным приятелем и советчиком.
Детальнее:
<a href=http://alawer.ru/sovety-roditelyam/odezhda-dlya-novorozhdennyh.html>дети вундеркинды</a>

lodfpr

(wwsyvz, 2018.07.23 23:32)

<a href=http://canadian-pharman.com>viagra reviews</a>
viagra pesni online http://canadian-pharman.com

delete windows update backups

(Brandonarror, 2018.07.23 07:07)

windows server 2008 update dns delegation mats_run.windowsupdate.exe indir the next windows phone update small business server 2003 microsoft support life cycle support de microsoft how to update video card drivers windows 8.1 windows update diagnostic tool uninstall a windows update in windows 8 install windows update vbscript windows update error 0x800c0005 windows right to left language support user profile disabled for iseries support for windows network how to wipe a hard drive and reinstall windows 7 free adobe flash player update for windows xp windows plattform update vista msn

excel 97 windows update issues [url=http://support-microsoft-tools.com/ati-radeon-hd-4870-driver-update-windows-7/11271-2017-09-30.php]windows server update services windows server 2000[/url] windows defender updates fail windows 7 [url=http://supporter-windows.com/hp-keyboard-filter-driver-update-windows-7/5012-2016-12-27.php]picasa 3 updates windows 7[/url] runtime error r6002 floating point support not loaded windows 8 [url=http://assist-windows.com/disable-dns-updates-windows-2008/14463-2018-02-15.php]synchronize from another windows server update services server[/url] cle de registre windows update wsus [url=http://support-microsoft-help.com/reinstaller-version-oem-windows-7/2420-2016-07-15.php]distribute windows updates network[/url] windows 8 task manager does not update [url=http://windows-assist.com/update-apache-22-to-24-windows/7612-2017-04-06.php]dell reinstallasjon cd microsoft windows xp[/url]

windows update service is missing in services.msc windows update ms08-067 download windows apple software update proxy how to install new windows updates error 1068 windows installer service windows defender offline update files turning off automatic updates windows 8.1 update windows xp to windows vista free 8000ffff windows update 2008 server how to reinstall windows 7 on acer aspire one

computer hangs after windows 7 update [url=http://windows-supporter.com/java-update-issues-windows-vista/19516-2018-09-16.php]error code 8000ffff en windows update[/url] update windows 98 windows xp without disk [url=http://tools-support-microsoft.com/windows-phone-8-software-update/6577-2017-03-07.php]ubuntu nsupdate windows dns[/url] software update windows 7 [url=http://support-microsoft-tools.com/ati-radeon-hd-4870-driver-update-windows-7/14807-2018-02-28.php]reinstall windows vista gateway laptop[/url] windows xp hilfe und support abschalten [url=http://tools-support-microsoft.com/software-update-for-windows-75/13243-2018-01-16.php]microsoft office support forums[/url] unable to install fax services windows xp [url=http://assist-windows.com/cara-update-manual-windows-8/9548-2017-07-13.php]windows updates failed[/url]

free windows media player update windows 7 windows server pushing out updates how to repair windows update on vista windows service installutil securityexception lg mobile support tool windows 7 32bit

уборка складских и производственных помещений

(DeweyNig, 2018.07.20 14:37)

[URL=http://elnewton.org/][IMG]http://elnewton.org/uborka-kvartiry.png[/IMG][/URL]

Образование чистоты в помещении является формирование удобства и порядка. Кроме того, точно подобрать средства для уборки, которые могут быстро отмыть поверхность в помещении. Сначало рекомендуется выбрать клининговую компанию, зайти на сайт написать и выбрать адрес.

[b]уборка квартир трехгорка[/b]

Клининговая по уборке в квартире [URL=http://elnewton.org/]http://elnewton.org/[/URL] предлагает не тратить свое время на уборку и хочет посмотреть на ваш офис чтобы оценить и рассчитать цену на услуги уборки. У нас есть все средства категории премиум для быстрой мойки пола. У любого компании по уборке присутствуют личные особенности, которые легко узнать – быстрая работа, неповторимое качество уборки. Обширное многообразие услуг, уже давно вписываются в рамки привычного и привычного, позволяет подобрать на уникальную уборку квартиры, независимо от ее габаритов. Если сопоставить компании по уборке, то можно найти несколько существенных различий. Компания «Чистюля» [URL=http://chistyulya.com/]http://chistyulya.com/[/URL] полагается на потребности своих заказчиков и всегда стремится убрать максимально качественно в офисе.

новости испании 2012 по иммиграции

(DustinNom, 2018.07.15 17:17)

свежие новости с испании http://school-spanish.ru/ новости футбола испании 2011

123424243

(DavidAnymn, 2018.07.14 14:30)

1 https://virtualboxpc.ru/

cpptygl

(ruvhfb, 2018.07.12 16:04)

<a href=http://canada-pharmaci.com>buy cialis online canada pharmacy</a>
cialis in the usa http://canada-pharmaci.com

123424243

(DavidAnymn, 2018.07.12 12:02)

1 https://driver-boosterru.ru/

OptosTe

(Utiche, 2018.07.11 21:50)

[url=http://lemidare.com/]lemidare.com[/url]

cialis super active 100mg

(qndata, 2018.07.11 05:34)

[url=http://canadian-pharmasy.com]brand cialis online[/url]
farmacia online viagra cialis http://canadian-pharmasy.com

kixckg

(xwmnkg, 2018.07.05 17:12)

[url=http://canadian-pharmasy.com]buy tadalafil cialis online[/url]
buy cialis online cheap http://canadian-pharmasy.com

jlzjgn

(zuagsu, 2018.07.03 07:57)

[url=http://levitranew.com]buy generic levitra from india onlinegeneric levitra[/url]
diferencias entre cialis y levitra
levitra with food or without http://levitranew.com

hhjpur

(djrfmm, 2018.06.28 13:39)

[url=http://canadian-pharmacyc.com]viagra for men[/url]
legitimate viagra online uk http://canadian-pharmacyc.com

idzglv

(eelyeh, 2018.06.25 17:50)

[url=http://levitranew.com]cheap generic levitra online[/url]
differenze tra levitra e cialis
is levitra safe with alcohol http://levitranew.com

fkngdb

(phfnfg, 2018.06.25 11:56)

[url=http://canadian-pharmacyon.com]how to get viagra[/url]
legitimate online pharmacy for viagra http://canadian-pharmacyon.com


« előző

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13

Következő »