Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Audi Q7 kontra Fiat 500

2008. 08. 09.

 

 

 

Az autógyártók egyik kedvenc témája a biztonság - bár az utóbbi időben mintha beelőzött volna a CO2 -, így aztán a vásárlók meg örvendezhetnek, hogy már olyan csodákra is képesek, mint az ötcsillagos utas és háromcsillagos gyermekvédelem egy olyan aprócska autóban, mint a Fiat 500.

Mindez szép és jó, de ne feledjük, hogy az NCAP egyenként töröget, a való világban gyakoribb, hogy két vagy akár több autó ütközik egymásnak. Ilyenkor pedig, a balesetet szenvedett autók méret- és tömegkülönbségeinek következtében elporladnak az értékes NCAP csillagok, csakúgy, mint a rövidebb gyufát húzó autó karosszériája. A téma örök, számtalanszor látthattuk már, mi történik, amikor egy kisebb és egy sokkal nagyobb autó találkozik, de azért érdemes újra és újra tudatosítani az autósokban, hogy egy jó törésteszt eredmény önmagában nem ér többet egy friss diplománál.
Az ADAC most egy Fiat 500-ast és egy Audi Q7-est eresztett egymásnak szemből, a végeredményt valószínűleg mindenki meg tudja tippelni, de azért érdemes megnézni, milyen pusztítást végez a terepjáró a Cinquecentón. Szóval, ha kisautónk van, ne a csillagjainkkal kérkedjünk, hanem jól gondoljuk meg, kivel ütközünk akár frontálisan, akár másképp...

 

Kémvideón a Toyota Avensis prototípusai

2008. 05. 23.

A Nürburgringen és környékén készült néhány felvétel a középkategóriás Toyota következő generációjának próbapéldányairól.

A mozgóképekből sajnos nem derül ki sokkal több az autókról, mint a korábbi kémfotókból, mivel a tesztpéldányokat továbbra is vaskos álcázás takarja. Ugyanakkor a felvételeken jól érzékelhető, hogy a következő Avensis hasonlóan csendes és gyors utazókocsinak ígérkezik, mint a jelenlegi változat.
A felvételek nagy részén csak a kerekek zaja hallatszik, a motoré nemigen, ami nem is csoda - a típus egyik erőssége eddig is a kiváló zajszigetelés volt. Ugyanakkor a futóművet hangolása nem tűnik túlzottan sportosnak -, hiszen a Toyota mérnökei valószínűleg inkább a kényelmet és a stabil, kiszámítható viselkedést tartották elsődlegesnek a beállítások meghatározásánál.

Az új Avensis bemutatásának időpontjáról még mindig nincsenek biztos információink, bár valószínű, hogy 2009 első feléig leleplezik a Toyota új európai csúcsmodelljét.

 

Videón a következő Opel Astra prototípusa

2008. 05. 28.

Mint szinte az összes mai személyautó próbapéldányait, a GM Europe új kompaktját is a Nürburgring aszfaltján hajtják szét a gyári pilóták nagy sebességű tesztelés címén.

A Nürburgring mentén pedig állandó vendégek a kémfotósok - még az is elképzelhető, hogy némelyiküknek a pályát övező fák lombkoronájában kialakított magaslesen van a bejelentett lakhelye -, így az Astra próbáiról is készültek filmek, különböző időjárási körülmények között. A felvételekben az a közös, hogy láthatóan mindegyiken forszírozott tempóban közlekednek a lemezfelnis, pepita mintázattal elmaszkírozott autóval, azt vizsgálva, hogy hogyan viselkedik az új típus elnyújtott, tempós kanyarokban a későbbi utcai modellekre szánt futómű-beállításokkal.

Az autó formájáról persze így sem tudunk meg sokkal többet, mint a korábbi kémfotókról, de az Astra láthatóan szép simán veszi a kanyarokat, látható problémák nélkül, és még a dülöngélése sem tűnik vészesnek. Mindez azért is érdekes, mert az I jelzésű Astra-generációnak műszaki szempontból sem lesz sok köze az elődeihez. Míg a jelenlegi, és az egyel korábbi generáció - a G és a H jelzésű - műszaki alapjai ugyanazok, addig a következő a General Motors Delta platformjára épül, amelyet eddig csak amerikai típusokban használtak. Vannak persze drága alkatrészek, amelyeket nem cserélnek le, ilyen például a motorválaszték és a hajtáselemek nagy része, de a futómű, a kormánymű, és a karosszéria szerkezete és fontosabb méretei alapjaikban változnak meg.

Az új Astra várhatóan 2009 elején mutatkozik be, szokás szerint a legnagyobb vetélytárs, a VW Golf új változatának leleplezéséhez időben igen közel, sőt, nagyjából ugyanekkorra várható a Renault Mégane következő generációja is, így a jövő év közepére kiújul az öldöklő küzdelem az alsó-középkategória legnépszerűbb típusai között.

 

 

Bemutatkozik az Audi A5 Cabriolet

2008. 12. 03.

Csaknem két év kellett hozzá, hogy az A5 kupé alapjaira elkészüljön a nyitható tetejű változat, viszont már a forgalmazás megkezdésétől számos kivitelt kínálnak majd, köztük a sportos S5 kabriót is.

Az Audi az A5 Cabriolet esetében is a hagyományos vászontető mellett döntött, elsősorban kis súlya és visszafogott helyigénye miatt. A számok igazolják is az elképzelés helyességét: az alaphelyzetben 380 literes csomagtérből kabrió üzemmódban is csak 60 liter vész el - egy összecsukható keménytető ennek a többszörösét foglalná el. Ráadásul a tervezők azokra is gondoltak, akik a nagyobb szélzaj miatt idegenkednek a vászontetőtől: készítettek egy hangszigetelt tetőváltozatot is, amellyel állítólag semmivel sem nagyobb a zaj nagy sebességnél, mint a kupéban, igaz, ez csak feláras extraként lesz elérhető. A tetőmozgatást természetesen villanymotorok végzik: az utastér kinyitása 15, a befedése pedig 17 másodpercet vesz igénybe, és akár menet közben is sor kerülhet rá, ha a sebesség nem haladja meg az 50 km/h-t.

A Cabriolet motorválasztéka nagyrészt megegyezik a kupééval. Az alapváltozatba 1,8 literes, 160 lóerős turbómotor kerül, de ezenkívül 180 vagy 211 lóerős kétliteres TFSI motorral, illetve 3,2 literes, 265 lóerős V6-ossal is készül majd a típus. Természetesen dízelváltozatok is lesznek, 2,7 literes, 190 lóerős vagy 3 literes, 240 lóerős hathengeressel. Az egyetlen igazi újdonság, hogy a nyitott S5-ösbe már az S4-esben megismert háromliteres, kompresszoros V6-os kerül, amelynek 333 lóerő a csúcsteljesítménye, maximális nyomatéka pedig 440 Nm. Ez a kivitel 5,6 másodperc alatt érheti el a 100 km/h-s sebességet, és csak az elektronikus korlátozás miatt nem lépheti át a 250 km/h-t, viszont átlagos fogyasztása az új motor miatt így is 10 liter alatt marad: a gyáriak szerint akár 9,6 liter benzinnel is beéri vegyes ciklusban, 100 kilométeren, szemben az S5 kupé V8-as motorjával, amely 12,4 litert fogyaszt ugyanilyen körülmények között.

A nyitott A5-öst január elején, a Detroit Motor Show-n láthatja a közönség először élőben, a gyártás pedig valamikor 2009 első felében indul, nagyjából egy időben a következő kabriószezon kezdetével.

 

 

 

Sportkocsit készít a VW

2008. 11. 11.

A német gyártó jövő januárban újabb sportkocsi-tanulmányt mutat be, amelyből néhány éven belül várhatóan a sorozatgyártmányt fejlesztenek.

Az új modellről egy interjú során beszélt a Volkswagen egyik munkatársa: elmondta, hogy a prototípust az idei Detroit Motor Show-n tervezik kiállítani, és ha minden jól megy, már 2011-ben elkészülhet a végleges, gyártásra kész változat is. Magáról az autóról egyelőre csak annyi derült ki, hogy az Audi R8 átdolgozott platformjára épül majd – megmarad a középmotoros elrendezés, és számos konkrét megoldást is átvesznek a szupersportkocsiból – de várhatóan sokat egyszerűsítenek a konstrukciót. A végleges autó árban és teljesítményben inkább a Porsche Boxster vetélytársa lehet, mint a drágább sportkocsiké.

http://index.hu/cikkepek/totalcar/magazin/hirek/vw/plus/.gdata/gp_cnr.jpg

A Volkswagen a 914-es gyártásának 1976-os befejezése óta gyakorlatilag nem készített saját nevén vérbeli sportkocsit, annak ellenére, hogy csak az ezredforduló óta több ilyen tanulmányautót is lelepleztek. A 2003-as Concept R és a 2005-ös Eco Racer gyártását is elképzelhetőnek tartotta a cég vezetése, ám végül egyik sem kapott zöld utat. Egyelőre az sem vehető biztosra, hogy a bemutatás előtt álló modell nem jut ugyanerre a sorsra, különösen azután, hogy a Porsche – amely nyilván nem szeretne egyel több közvetlen vetélytársat magának – épp teljes hatalomátvételre készül a Volkswagen

 

 

 

VW CC Eco Performance háromféle teljesítménnyel

2008. 11. 08.

Az idei SEMA Show egyik érdekessége a Volkswagen Passat CC alapú sportos tanulmánya, amelybe változtatható teljesítményű motor került.

A CC Eco Performance különlegessége a kétliteres TFSI motorra felszerelt APR turbófeltöltő-rendszer. Ez lehetővé teszi, hogy a vezető kiválassza, aktuálisan hány lóerős legyen az autó. Háromféle beállítás használható. Eco üzemmódban 222 lóerő és 320 Nm mozgósítható a gázpedál tövig tiprásával, viszont ilyenkor visszafogott marad az autó fogyasztása. A Full Power üzemmód jelenti a másik végletet: ilyenkor jóval nagyobb töltőnyomást állít elő a feltöltőrnedszer, így a motor csúcsteljesítménye 311 lóerőre, a maximális nyomatéka 425 Nm-re nő, viszont a fogyasztás is érezhető növekedést mutat. Van egy köztes állása is a kapcsolónak, GT felirattal: ezt használva 252 lóerő és 364 Nm áll a sofőr rendelkezésére, és persze a fogyasztás is kompromisszum a két szélső érték között. A pontos menetteljesítmény- és fogyasztás-adatokat sajnos nem közölte a VW, de azt mondják, a tanulmány még iszákos üzemmódban is takarékosabban bánik a benzinnel, mint a Passat CC kétliteres, 200 lóerős szériaváltozata.

A tanulmány persze nem csak a motorja miatt érdekes: készítettek hozzá egy teljes tunigkészletet, amitől még brutálisabban néz ki, mint a szériamodell. Az új első lökhárító hatalmas beömlőnyílásaival különösen jól áll a CC-nek, mivel masszívabb jelenséggé teszi az autó eredetiben túl hosszúak tűnő orrát. Az autót az optikai kiegészítők mellett H&R gyártmányú ültetőrugókkal, 20 hüvelykes felnikkel és hatékonyabb, 14 hüvelykes tárcsákat tartalmazó Brembo fékrendszerrel szerelték fel.

Nem valószínű, hogy a CC Eco Performance ebben a formában valaha is kapható lesz, de remélhetjük, hogy egyes előremutató megoldásai később sorozatgyártmányú modellekben, vagy legalább a tuningcégek választékában felbukkannak a közeljövőben.

 

 

Jön a Volkswagen-alapú kompakt Porsche?

2008. 10. 11.

Korábban már többször pletykáltak arról, hogy a Porsche esetleg piacra dobna egy Boxster/Cayman alá pozícionált belépőmodellt, ám a dologból végül nem lett semmi. Most azonban minden eddiginél közelebb áll a zuffenhauseni márka ahhoz, hogy a terveket mégiscsak megvalósítsák, egy magas rangú Porsche vezető ugyanis azt nyilatkozta, hogy az új kompakt modell már a végső döntéshozatali fázisnál tart. A cég pénzügyi igazgatója, Holger Härter azt is elárulta, hogy komolyan gondolkodnak azon, hogy az új kompakt modellt a Volkswagennel karöltve fejlesszék, és erről a két gyártó csúcsvezetői még az idén megegyeznének.

Ez még csak egy elképzelés

Többet sajnos nem árult el Härter, de a találgatások máris megindultak: van akik szerint egy vérbeli hot hatchet dobna piacra a Porsche, mások egy kompakt SUV-ra szavaznak, ám a legvalószínűbb mégis az, hogy az 1969-től 1976-ig a Volkswagennel közösen gyártott, csaknem 120 000 példányban elkelt középmotoros 914-es modellt támasztanák fel a Porschénél. Egyrészt ennek a modellnek már vannak hagyományai, sokkal kevésbé lenne szentségtörő, mint egy újabb SUV, másrészt nem lenne szükség új motor kifejlesztésére, hiszen a boxer hathengeres az új, középmotoros roadsterbe is kiválóan passzolna. A kocsi mindemellett jelentősen olcsóbb és könnyebb lenne, mint a Boxster.

Ami a Volkswagen Golf alapú sportos ferdehátút illeti, itt már több kétely is felmerül, hiszen a Porsche egészen biztosan nem tenné rá az emblémáját egy elsőkerékhajtású autóra. Egy összkerekes, 300 lóerő körüli teljesítménnyel bíró szuper-GTI lehetséges piacra dobását azonban még nem vetették el. A kocsiról az elkövetkezendő hetekben valószínűleg megszületik a döntés.

 

 

 

Renault Z.E.: a guruló termosz

2008. 10. 04.

Partneréhez, a Nissanhoz hasonlóan a francia gyártó is bemutatta saját villanyautó-tanulmányát a Párizsi Autószalonon.

A Z.E., azaz Zero Emission jóval nagyobb, mint a Nissan Nuvu: a Kangoo Be Bop alapjaira épített szögletes jármű 3,95 méter hosszú, 1,856 méter széles, 1,748 méter magas, és még szögletes is, azaz nem tűnik igazán kis légellenállásúnak. Ezen a sarkok lekerekítésével és a külső tükröket helyettesítő kamerákkal igyekeztek segíteni a tervezők.

A Renault tanulmányán inkább azzal próbálták javítani a hatékonyságot, hogy az autó fűtését és hűtését próbálták energiatakarékosabbá tenni. A franciák azt mondják, mivel a klímaberendezés a legnagyobb fogyasztó, ezt inkább megpróbálnák kiváltani a karosszéria jobb hőszigetelésével: ezt a célt szolgálják a rémes, sárgászöld ablakok és a kétrétegű karosszériaelemek, amelyektől a Z.E. állítólag olyan jól tartja a hőt, mint egy termosz. A fűtő-szellőző rendszert a tetőre szerelt napcellákkal folyamatosan működtetik, így nincs rá szükség, hogy az autó belső terét induláskor hirtelen felfűtsék vagy lehűtsék. Ráadásul az utasok hőérzetének manipulálásával igyekeznek elérni, hogy ne legyen szükség a teljes utastér befűtésére: a Renault tervezői szerint 15 fokos belső levegő mellett sem fáznak a Z.E.-vel közlekedők a fűtött üléseknek, kormánykeréknek köszönhetően. Takarékoskodtak az energiával a műszerfalon is: csak a legszükségesebb információkat jeleníti meg az autó, a navigációs rendszert és számos más funkciót a típushoz mellékelt Samsung mobiltelefonon keresztül lehet elérni.

Magáról a villamos hajtásláncról csak annyit árultak el, hogy a furgonszerű, kétüléses városi járművet egy 95 lóerős és 226 Nm nyomatékú villanymotor mozgatja Li-ion akkumulátorokból nyert energiával, de sem az autó hatótávolságáról, sem az újratöltés lehetséges módjáról és időtartamáról nem közöltek információkat - valószínűleg nem véletlenül, ugyanis ezek azok a paraméterek, amelyek a mai villanyautók használhatóságát alapvetően korlátozzák.

A Renault azt tervezi, hogy 2011-re sorozatgyártású elektromos járművet dob piacra - még az is elképzelhető, hogy a Z.E. alapjait adó Kangoo Compact lesz a donorjármű - de a fejlesztőknek még számos problémán úrrá kell lenniük, mire az elektromos kisautóból valóság lesz.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Туры по Калифорнии на русском языке

(GidlosEr, 2019.05.23 02:17)

Предлагаю вашему вниманию любопытные туры и экскурсии в Лос-Анджелес. Это место славится своими немыслимыми достопримечательностями и другими характерными качествами, которые присущи ему. Возможно, каждый из нас знает, что Лос-Анджелес, дословно притягивает своим любопытством всех любителей совершить странствование. Для этого имеется русский гид Лос Анджелес. И поэтому, у вас есть отличная возможность оказаться за пределами обыденного.

http://trezveyu.ru/forum/index.php?PAGE_NAME=profile_view&UID=13812
http://bayramix.su/forum/user/11273/
http://zakaz93.ru/forum/user/210213/
http://forum.linkfeed.ru/member.php?37553-losandzis
https://forum.ruboard.ru/member.php/492280-losandzis

Кроме того, вам будут предложены туры в Бостон, Национальный парк Зайон, Брайс каньон, каньон Антилопы и прочие места. Совершая экскурсию -, вы становитесь свидетелем красивых морских пейзажей, где создается хороший обзор на оркужение, вместе с возможностью увидеть зажиточных людей. Стоит отметить очень интересную программу "Мир кино" в которую входит посещение Аллеи звезд, надписи "Hollywood", Беверли Хиллс и многое другое. И при этом, экскурсии в Лос Андежелес будут выполняться на русском языке.

Компания http://www.vegavoyage.com/ проводит туры и экскурсии не только в Лос-Анджелес, но и в остальные направления сторон США. Исходя из того, что штаты очень велики и удивительны своей неописуемой красотой, времени на путешествие и познание чего-то нового у вас выйдет весьма достаточно. Компания обладает двумя возможными вариантами совершения поездки - с турагентствами или независимыми путешественниками. Имеются также групповые экскурсии по Калифорнии, если же вы намерены отдохнуть вместе со своими близкими. Примерная продолжительность тура составляет 5 часов, что очень хорошо, и за небольшие деньги.

adjouct

(expesia, 2019.05.23 00:38)

www.topnewswood.com
[url=http://www.topnewswood.com/#]www.topnewswood.com[/url]

alafe

(FruroSom, 2019.05.23 00:35)

http://www.digiskygames.com/
[url=http://digiskygames.com/#]digiskygames.com[/url]

Правельный избрание

(Ramon obelt, 2019.05.22 13:00)

Фотоотчет проделанных работ, оценеваем прикрытие лестниц ради вашего нового дома либо квартиры

tepu.wommpri.be

(tepu.wommpri.be, 2019.05.22 12:30)


Every weekend i used to go to see this site, as i wish for enjoyment, as this this website conations genuinely pleasant funny information too.
tepu.wommpri.be

взять займ онлайн

(bilousadaky, 2019.05.22 10:50)

взять займ онлайн: https://citycredits.com.ua/dinero/

Большие новости

(Robertunlok, 2019.05.22 10:40)

[URL=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=22&controller=product]лестничные кабельные лотки[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?controller=product&id_product=86]неперфорированный лоток[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?controller=product&id_product=87]кабель канал стальной[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=72&controller=product]профиль электромонтажный перфорированный[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?controller=product&id_product=63]стойка кабельного лотка[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?id_category=40&controller=category]угол т-образный лоток 200х50 спб[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=56&controller=product]короб металлический[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?id_category=42&controller=category]кабельные лотки металлические оцинкованные с крышками[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?id_category=41&controller=category]лоток кабельный перфорированный[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=72&controller=product]профили для электромонтажа[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?controller=product&id_product=64]полка кабельная к1162[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=40&controller=product]угол 90 град лоток 200х50 спб[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=22&controller=product]лестничный лоток дкс[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?id_category=44&controller=category]перфорированный профиль[/URL]
[URL=http://astra-electric.ru/index.php?controller=category&id_category=46]проволочные лотки[/URL]

[url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/]масло в акпп[/url]
[url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/udalenie-katalizatora/]удаление катализатора[/url]
[url=https://1rs.by/]кузовной ремонт авто[/url]
[url=https://1rs.by/remont-podveski/zamena-stupichnogo-podshipnika/]ЗАМЕНА СТУПИЧНОГО ПОДШИПНИКА[/url]
[url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/vosstanovlenie-poddomkratnika/]восстановление поддомкратника[/url]
[url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/vosstanovlenie-usilitelya/]восстановление усилителя[/url]
[url=https://1rs.by/tekhnicheskoe-obsluzhivanie/zamena-svechey-zazhiganiya/]замена свечей зажигания[/url]
[url=https://1rs.by/remont-podveski/]стоимость кузовного ремонта[/url]
[url=https://1rs.by/remont-fiat/]ремонт Фиат[/url]
[url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/snyatie-kapota/]снятие капота[/url]
[url=https://1rs.by/tekhnicheskoe-obsluzhivanie/zamena-masla-v-dvigatele/]сто минск[/url]
[url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/stapelynie-raboti/]стапельные работы[/url]
[url=https://1rs.by/remont-podveski/zamena-stoek-stabilizatora/]замена стоек стабилизатора[/url]
[url=https://1rs.by/remont-podveski/zamena-vtulok-stabilizatora/]замена амортизаторов[/url]
[url=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/]кузовной ремонт[/url]


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

[url=https://reg-business.com/]усн при регистрации ип[/url]
[url=https://reg-business.com/]реорганизация[/url]
[url=https://reg-business.com/]документы для регистрации ип[/url]
[url=https://reg-business.com/]создание ооо[/url]
[url=https://reg-business.com/]внесение изменений в учредительные документы компании[/url]
[url=https://reg-business.com/]регистрация ип через[/url]
[url=https://reg-business.com/]зарегистрировать ип[/url]
[url=https://reg-business.com/]регистрация ип через[/url]
[url=https://reg-business.com/]внесение изменений в учредительные документы компании[/url]
[url=https://reg-business.com/ooo-registration/]заказать выписку из егрюл[/url]
[url=https://reg-business.com/]заказать выписку из егрюл[/url]
[url=https://reg-business.com/]налоговая регистрация ооо[/url]
[url=https://reg-business.com/]регистрация ооо ключ[/url]
[url=https://reg-business.com/]государственная регистрация ип[/url]
[url=https://reg-business.com/]зарегистрировать ип в москве[/url]

Awaiz

(cewReura, 2019.05.21 22:14)

www.healthy-no1.com
[url=http://healthy-no1.com/#]healthy-no1.com[/url]

evogy

(Jattig, 2019.05.21 22:02)

http://amis-childrenshome.org/
[url=http://www.amis-childrenshome.org/#]www.amis-childrenshome.org[/url]

Мегаремонт

(Dallap, 2019.05.21 08:13)

[url=https://megaremont.site]Мегаремонт - сайт ремонтной тематики[/url]

Bitcoin Free

(BMSysTLok, 2019.05.21 08:05)

The BM system allows you to use bitcoin savings for making profit.
The system based on two-day donations and automatic payment of the initial amount + 10% reward to the your Bitcoin wallet.
Easy and quick, just like have a cup of coffee. https://bm-syst.com/

emawn

(Assord, 2019.05.21 01:06)

http://www.canadianessence.com/
[url=http://www.canadianessence.com/#]canadianessence.com[/url]

envence

(Hemsfoet, 2019.05.21 01:02)

http://personlichegesundheit.com/
[url=http://personlichegesundheit.com/#]www.personlichegesundheit.com[/url]

Agigree

(expidele, 2019.05.20 20:07)

http://streetsinc.com/
[url=http://streetsinc.com/#]streetsinc.com[/url]

agomi

(Fluesk, 2019.05.20 19:56)

meandmylifestyleblog.com
[url=http://www.meandmylifestyleblog.com/#]meandmylifestyleblog.com[/url]

поисковое продвижение сайта

(RobertFah, 2019.05.20 13:11)

Найдите повод, дабы звать клиенту. Можете содержаться уверены, вашего звонка никто не ждет, и воздействие человека на том конце провода довольно это показывать. Следовательно крайне гордо встречать ту причину, сообразно которой веритель захочет вас слушать. Задайте вопрос касательный вашего продукта, какой не сможет остаться без ответа собеседника. Заинтересуйте его. И единственно потом начинайте разбарабанить о своем предложении.Географическая знак будет актуальна и необходима практически всем: ресторанам, магазинам, фитнес-клубам, салонам красоты... Будет не лишним попросить своих подписчиков оценивать в своих постах вашу геолокацию, буде они делают у вас фото. Так, у вашей компании сформируется своя основание фотографий по гео, и ваши потенциальные клиенты смогут «познакомиться с вами поближе».1. Загрузить для сервер из готового файла;
<a href=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>разработка веб сайтов</a>
[url=https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]сайт под ключ[/url]
https://voronezh.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html - создание сайтов ключ

Нуждаться с через специальных «мета-тегов» вписывать в страницу ключевые слова и словно минимум снова описание страницы. Сейчас некоторый говорят, который ключевые болтовня устарели и поисковые машины их редко используют, однако я считаю, что прописание ключевых слов страшно важно. Кроме ключевых слов и описания существует избыток мета-тегов, например называющих автора страницы, указывающих поисковой машине о периоде переиндексации и другие. Однако эти уже действительно не актуальны. Кроме одним секретом поисковой оптимизации я считаю, является массивный заголовок страницы. Профессия в том, сколько около поиске поисковая машина в основном опирается не для ключевые болтовня или описания, а именно на заголовок страницы. Следовательно разве использовать в заголовке страницы как позволительно больше слов, выражений и сочетаний слов, сообразно которым вашу страницу найдут, то дозволено добиться большого результата. Подробнее о поисковой оптимизации позволительно прочитать в учебниках о раскрутке сайтов.4. Ради посетителя не так важен дизайн, точно удобность навигации и просмотра материалов вашего сайта. Хорошо если перекусить мобильная версия сайта.миф SMM про контингент публикаций

создание сайтов под ключ

(Thomasdix, 2019.05.20 12:14)

Дело в книга, что плагин не сохраняет постоянно файлы и папки в архиве, ровно это делает обычный бэкап на хостинге.Учитывая, что детки в столь нежном возрасте уже регистрируются в соцсетях и являются активными юзерами, резон в этом утверждении есть. Однако SMM не сводится токмо к наполнению страницы контентом. Верно и чтобы создания интересных публикаций одной интуиции, стоковых фотокарточек и хайповых песен Монеточки будет недостаточно.Только известно, настройка – это только жена дела. После запуска нуждаться снова тщательно изучить следствие, для понять, работают ли объявления довольно эффективно. Вот беспричинно выглядит статистика в рекламном кабинете ФБ:аватанПоиск внутри системы напоминает больше откидывание лишней и посторонней информации. Вам требуется найти не лишь максимально релевантные ключи чтобы ведения розыскных работ, однако и перебрать кучу посторонней информации, отфильтровать ее и оставить единственно самое важное.
<a href=https://moskow.skgroups.ru/smm.html>smm менеджер москва</a>
[url=https://moskow.skgroups.ru/resheniay.html]готовые сайты под ключ[/url]
https://moskow.skgroups.ru/smm.html - smm менеджер москва

Получив место на сервере, позволительно загрузить туда весь файлы своей странички. Чтобы этого удобнее только воспользоваться так называемым FTP-соединением. При этом процесс загрузки файлов на сервер визуально бедно отличается от привычного процесса копирования файлов. Предположим, в программе Total Commander на левой панели видно файлы, расположенные для своем компьютере, а для правой — файлы, расположенные для удаленном сервере. Для загрузки файлов для сервер должен их выделить и нажать кнопку Carbon copy (Копировать).«Родила царевна в ночь, не то сына, не то дочь» – думала я. Потому который сложно вот беспричинно церемония определить – отнести это добавление к обработке фото либо видео? =). Рукоделие в часть, который оно позволяет делать анимированные фото. Вроде картинка статична, а вроде и нет... Летающие одуванчики, падающие листья, наложение изображений по типу гифок, которые грызть в функционале создания сторис. И отдельный частичный виртуальный действие – изза реальные деньги. Ради предметной съемки не отдельно годится, но ежели не жалко денег, можете потестировать.Легальные методы раскруткиИ, только мы знаем, разве существует «чистый должно исполнять», существует и «как исполнять не потребно». Что-то является просто неудачной задумкой, а что-то уже вышло из моды. В общем, будем пытаться удерживаться следующего:Помимо качественной оценки ведения беседы с покупателями, важно также делать количественный расследование разговоров. Мы уже сориентировали вас, какие ожидание сообразно звонкам в число дозволительно устанавливать в зависимости от сферы бизнеса. Исключая этих показателей, мы рекомендуем также отслеживать число входящих и исходящих звонков, смета и быль следовать число, количественные показатели в разрезе каждого продавца и всего отдела.

стоимость изготовления сайта интернет магазина

(Williamhit, 2019.05.20 09:46)

2. Заполните поля в выпадающем окне: «Имя», «Источник» - «Получить с через пикселя»;Не уступают по почетности и другие московские ВУЗы, такие подобно Московский правительственный архитектурный институт, Художественно-технологический институт, Национальный институт союза дизайнеров России и училище им. В. И. Мухиной (Санкт-Петербургская государственная художественно-промышленная академия) в Питере.«Лиды»: коль хотите получить от пользователя конкретное действие: переход для сайт, лайк разве комментарий к посту, ошибка видео, отправленную почту или извещение в мессенджер.
<a href=https://novosibirsk.skgroups.ru/portfol-razrab.html>создание сайта портфолио</a>
[url=https://novosibirsk.skgroups.ru/kontakty.html]веб студия заказать сайт телефон[/url]
https://novosibirsk.skgroups.ru/resheniay.html - одностраничные сайты купить

2. Разместить код будничный виджета в блоке <head> вашего шаблона сайта, никаких сложных скриптов скачать либо устанавливать не нужно. Чтобы код виджета выглядит вот беспричинно:Коллаж + текст.Качественный контент в основной ленте – лупить ?ИСПЫТЫВАТЬ ПОДРОБНОСТИИнтерактивные продажи услуг и товаров через узы интернет

услуги контекстная реклама

(Seogradheema, 2019.05.20 08:45)

Зайдите с другой стороны. Представьтесь сами и представьте тот товар, о котором будет направляться речь. Потом этого спросите «Может ли это вас заинтересовать?». Главным плюсом этого порядок является то, который вы не «впариваете» что-то, а знакомите человека со своим предложением. Залпом покажите, почему вы предлагаете ему именно этот товар/продукт/услугу. Тут вам, подходящий, и пригодятся те весть, которые вы собирали в свою табличку Outdo ранее.Мы решили разбирать всегда возможные варианты. Одновременно вы захотите поднапрячь своих подруг, приятельниц ради демонстрации товаров. Вовремя, демонстрация на моделях выглядит дюже круто и дорого:неудачная плитка в инстаграме
<a href=https://volgograd.skgroups.ru/kontakty.html>заказать сайт Волгоград веб</a>
[url=https://volgograd.skgroups.ru/landing.html]одностраничный сайт на заказ[/url]

https://volgograd.skgroups.ru/calls.html - холодный обзвон

Бизнес-менеджер у нас пожирать, рекламный аккаунт создан, бизнес-страница компании в Facebook добавлена. Вероятно, дозволено приступать к запуску рекламы. Для этого заходите в рекламный аккаунт и нажимайте на зеленую кнопку «Создать».Стоимость разработки сайтов позволительно представить как стоимость прямо изготовления сайтов, т.е. создания дизайна сайтов, веб-программирования, верстки, плюс стоимость поддержки и раскрутки сайтов при необходимости. Быть этом сложность и функциональность будущего сайта оказывают непосредственное обаяние для стоимость его создания. Цена работы веб программиста составляет от ~2.5$ в час накануне ~10$ в час, на изделие сайта в среднем уходит 1-3 недели. Буде жениться в среднем 2 недели — это 80 рабочих часов, отсюда следует, который зарплата программиста после безраздельно сайт составит 200$. И это без учета работы дизайнера-верстальщика, менеджера по продажам, затраты на домен и хостинг и т. д. Исходя из этих расчетов, стоимость разработки сайта составляет ~300$. Однако на сайт понадобятся паки статьи, картинки и другие материалы, а это уже другая отрезок расходов.450?000 * 100 / 15 = 3?000?000 руб.примеры поиска по хэштегамПодписки. Здесь постоянно конечно: вы посмотрите то, что залили для канал люди, на которых вы подписаны.

сео оптимизация сайта

(Seoomskvoize, 2019.05.20 07:44)

Смотреть дальше. В этом разделе вы сможете продолжить испытание того видео, которое смотрели ранее.Таргетированная реклама. Официально признанный приложением метод продвижения. Настроить дозволительно двумя способами: прямо сквозь само приложение или же – путем Ads Foreman (рекламный кабинет Фейсбука). Мы советуем выбирать следующий вариация, беспричинно как в этом случае вы получаете доступ к большему количеству инструментов таргетинга.Коллажи с большим количеством фотографий, не сочетающихся побратим с другом. Больше четырех фото – это уже слишком. Изображения будут невнятными и нечеткими. Вы скорее только просто заставите подписчика напрягать зрение (и мозг), дабы что-то рассмотреть. А напрягаться никто ведь не любит.
<a href=https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html>создание информационного сайта</a>
[url=https://omsk.skgroups.ru/razrabotka-saitov.html]создание сайтов под ключ[/url]
https://omsk.skgroups.ru/kontakty.html - заказать сайт Омск веб

Разве автоматически включается музыка быть посещении – протест НЕТ.Сей часть предназначен чтобы случаев, если нуждаться продать товар людям, усиленно увлекающимся чем-то. Например, вы продаете аквариумы. Либо электрогитары. Разве костюмы героев аниме.таргетированная реклама;объявление в сообществах;брендирование приложения.сказка SMM про абсентеизм клиентов в InstagramРасстояние промеж строками (интерлиньяж) задается чтобы только абзаца. Общая высота строки равна кеглю самого крупного шрифта, использованного в ней, плюс небольшое расстояние. Стандартная объем интерлиньяжа определяется как 110-120% кегля, но беспричинно бывает не всегда.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63

Következő »